Njut av Kalles Jul med en ny tv

Att fira jul med en ny tv är nästan den bästa tidiga julklappen man kan få, speciellt om du är en av de som längtat länge efter alla filmer och serier som hör julen till. Planera större inköp tidigt för att kunna fynda under Black Week; höstveckan med mängder av reor och rabatter, så tv:n är redo för SVT:s alla julklassiker.

Planera dina inköp under Black Week

Är du en av de som varje jul tenderar att bli påmind om det faktum att din tv är rätt gammal och sliten? Det hade varit så mycket trevligare att se Kalles Jul, Ivanhoe och nyårsringningen på en större tv med riktigt bra färgåtergivning, inte sant? Riktigt bra tv-apparater är generellt sett dyra, och därför är Black Week ett riktigt bra trumfkort att ta till när du vill investera i ny teknik. Det som en gång började med Black Friday har utvecklats till att numera omfatta hela veckan, därav namnet Black Week. Konsumtionshetsen är ofta på topp hos folk, men det är bättre att handla smart än att handla mycket. Tänk efter vad du verkligen behöver, köp inte något på impuls, och beställ så mycket som möjligt online istället för att trängas som en vilde i butikerna. Har du planerat dina inköp i förväg kan du snabbt klicka hem det du behöver när rean sätter igång, och du har dina varor och produkter redo för upphämtning utan för mycket stress.

Skapa fantastiska tvstunder

Eftersom Black Week infaller i slutet av november är förutsättningarna väldigt goda att du får hem dina varor i god tid innan jul. Du har tid på dig att sätta upp och få igång din tv så att den är redo när julen nalkas, och du kan börja njuta av SVT:s alla klassiska tv-program. Med en bekväm fåtölj eller soffa, sköna kuddar och varma filtar, mjukt ljus och en varm kopp te eller choklad, har du alla de bästa förutsättningarna för en underbar stund framför tv:n. Bjud hem lite vänner och ha ett filmmaraton eller samla familjen och låt barnen bestämma vad ni ska titta på. Många kan njuta av er nya tv, som kommer förgylla era stunder i vardagsrummet under många år framöver – så börjar din gamla tv trilla av pinn; tveka inte att börja botanisera efter en ny inför den stora rean som kommer.